translate plus håller ett GALA-webbinarium om ”Integrering av din plattform”

Published on januari 30th, 2014

Vi ser verkligen fram emot vårt GALA-webbinarium, ”Integrering av din innehållsplattform”, som hålls klockan 16:00 GMT (11:00 EST, 17:00 CET) torsdagen den 30 januari. Att integrera översättning i arbetsflödet för en innehållsplattform som t.ex. CMS, DMS, PIM eller annan applikation har många fördelar, men för närvarande underutnyttjas denna lösning av många organisationer som använder sig av lokaliseringstjänster. Med hjälp av vår mångåriga tekniska expertis kommer Robert Timms, teknisk chef, och Anders Holt, europeisk försäljningschef, att förklara vilka integreringsalternativ som är tillgängliga. De kommer att visa hur man säkerställer att alla översättningsanvändare får den bästa tänkbara lösningen och de resulterande fördelarna.

Detta webbinarium kommer att innehålla värdefull information om olika sätt att integrera översättning med dina interna applikationer och applikationer från tredje part, de rätta frågorna att ställa och fördelarna med att välja rätt lösning för dig. Missa alltså inte denna chans att få veta hur du kan åstadkomma mer effektivitet och kostnadsbesparingar för dina projekt.

 

För att få mer information och anmäla dig till webbinariet, vänligen gå till GALA:s webbplats. Om du har några frågor eller vill veta mer om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss.

Om GALA

GALA (The Globalization and Localization Association) är världens största förbund för språkbranschen. Det är en ideell organisation som tillhandahåller resurser och utbildning för globala företag. GALA stöder sina medlemmar genom att dela kunskap och främja teknikförbättringar och utgör en värdefull plattform för lokaliseringsproffs. Organisationen håller regelbundet webbinarier, konferenser och andra nätverksprogram och hjälper sina medlemmar att synas i vidare affärskretsar.

 

(Visited 86 times, 1 visits today)
Posted on: januari 30th, 2014