translate plus og IBX: jeres eProcurement-løsning til oversættelsesopgaver

Published on March 28th, 2013

Vidste du, at translate plus kan integrere med IBX eProcurement-platformen? Vi samarbejder med en række kunder, der anvender IBX som løsning til eProcurement, og frem for at skulle forlade platformen ved bestilling af oversættelsesopgaver ønsker de at kunne udføre alle processer via IBX-interfacet.

Vores interne udviklere har udviklet en unik IBX-integrationsløsning, der kan tilpasses til den enkelte kunde. Med løsningen får vores kunder mulighed for at bestille et tilbud og sende os forespørgsler vedrørende oversættelsesopgaver direkte via IBX-portalen.

Når vi har modtaget en forespørgsel, udarbejder vi et tilbud, der sendes tilbage via IBX. Kunden har herefter mulighed for at acceptere tilbuddet og overføre oversættelsesopgaven med detaljer om sprogkombinationer, tidsfrister og andre vigtige oplysninger og opnå rabatter baseret på brug af oversættelseshukommelse – alt inden for IBX-platformen.

Ved at arbejde efter denne procedure kan vores kunder centralisere og styre alle deres indkøb frem for at skulle bestille oversættelsesopgaver separat og derefter lægge dem ind i IBX manuelt. Det giver en mere effektiv indkøbsproces og gør det lettere at overholde virksomhedens interne retningslinjer for indkøb.

Vi er opmærksomme på, at der kan være tilfælde, hvor kunderne ønsker at benytte visse funktioner, der ikke er til rådighed i IBX. Det kan være gloselister, oversættelseshukommelser og rapporter om ekspeditionstider. Derfor kan alle opgaver, der er bestilt via IBX, også findes i i plus, og dermed kan kunderne stadig få en komplet og opdateret oversigt over alle deres opgaver og historik hos translate plus.

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi integrerer med IBX, og hvad vi kan gøre for jeres virksomhed, eller hvis I vil høre mere om vores andre tjenester, er I velkomne til at kontakte os i dag.

 

Posted on: March 28th, 2013