translate plus indgår i RM1092-aftalen om sprogservice til den offentlige sektor i Storbritannien

Published on April 27th, 2016

translate plus ser med begejstring frem til at deltage i nyt konsortium af sprogserviceleverandører til den offentlige sektor i Storbritannien.

Crown Commercial Service (CCS), den britiske regerings indkøbsorganisation, har udbudt den omfattende rammekontrakt RM1092 vedrørende sprogservice til den offentlige sektor i England, Wales, Skotland og Nordirland. Kontrakten omfatter skriftlig oversættelse,telefontolkning, mødetolkning, tegnsprogstolkning og andre typer service, og den afløser en række tidligere separate kontrakter (RM987, RM738 og CAG/912/0181).

CCS_logo smaller

translate plus leverer skriftlig oversættelse, korrekturlæsning, transskription og andre typer tekstbearbejdning under RM1092 som en del af et konsortium under ledelse af WorldWide Language Resources. Konsortiet omfatter også de højt kvalificerede sprogserviceleverandører Language Shop, Cintra, Clarion UK og Remote Interpreting. Ved at trække på branchens førende eksperter inden for de enkelte sprogserviceydelser har konsortiet unikke muligheder for at tilbyde specialydelser af høj kvalitet og samtidig løse den store opgavemængde fra den offentlige sektor.

Konsortiet fungerer som en samlet enhed med centrale kontaktindgange og integreret service uanset opgavens type, størrelse eller omfang. Kunderne kan forvente ISO-kvalitetscertificerede ydelser understøttet af innovativ teknologi, kundespecifik ledelsesinformation og proaktive account managere i et forfriskende nyt samarbejde, der afløser tidligere kontrakter med manglende fleksibilitet og en “one-size-fits-all” tilgang til opgaverne.

Hør mere om, hvordan RM1092 kontrakten kan skabe fordele i jeres offentlige organisation. Kontakt os i dag.

Posted on: April 27th, 2016