Blog

translate plus inkluderet i Slators liste over sprogvirksomheder

Published on August 22nd, 2016

translate plus er glade over, at vi befinder os på Slators liste over sprogvirksomheder. Siden Slators lancering i 2015 har de vist sig at være en pålidelig kilde til dynamiske nyheder for oversættelses- og lokaliseringsbranchen. Websiden har udvidet sin dækning til andre områder som f.eks. lister over begivenheder, karrieremuligheder, hvidbøger samt oversigter over sprogvirksomheder, så translate plus glæder sig over lejligheden til at bidrage til Slators voksende sæt af specialistressourcer.

Vi er stolte over at kunne levere teknologisk fokuseredesprogtjenester til en bred vifte af brancher bl.a. bioteknologi, jura, FMCG, IT, finansielle tjenester, teknik og andre. Vores stadig større globale tilstedeværelse udgør et nøglefokus for os, idet vi for nylig blev placeret på listen over Øverste 50 globale sprogvirksomheder efter indtjening, er vokset til 10 kontorer globalt og har lanceret vores første branchespecifikke mærke, Jackpot Translation (der fokuserer på at levere sprogløsninger til betting, spil og sport brancherne). Som sådan vil translate plus fortsætte med at tilvejebringe adgang til globale markeder for virksomheder overalt.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores tjenester ellerløsninger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil være særdeles glade for at hjælpe dig med et hvilket som helst projekt, du måtte have!

Du kan holde dig informeret om vores seneste nyheder eller interessant brancherelateret indhold ved regelmæssigt at læse sektionerne nyheder og blog på vores hjemmeside, eller du kan følge translate plus på TwitterFacebook, LinkedIn og Google Plus.

Posted on: August 22nd, 2016