Site icon translate plus

“Sådan får du sproget til at arbejde for dig”

Drupal translation

Direktør Robert Timms vil deltage i det professionelle panel ved arrangementet “Sådan får du sproget til at arbejde for dig” (Making Languages Work for You) organiseret af karriereafdelingen på Queen Mary University, London.

Fredag den 5. marts vil denne endagskonference på universitetets School of Languages, Linguistics and Film præsentere vigtigheden af at lære sprog for universitetsstuderende og gymnasieelever. Som medlem af det professionelle panel vil Robert levere indsigt i, hvad det vil sige at arbejde for et ledende oversættelsesfirma.

“For dem, som overvejer hvad deres sprogeksamen kan føre til – eller som spekulerer på, om de overhovedet skal studere sprog – så er det et privilegium at være i stand til at tale om de mange muligheder, som findes derude”, forklarede Robert. “De, som deltager i begivenheden, vil høre om, hvordan det er at arbejde i sprogbranchen, og vil høre om de roller, som spilles af projektledere, oversættere, tolke og andre tilknyttet processen med oversættelse og lokalisering.”

 

Exit mobile version