Blog

Ny case study: Avanceret integration med Plunet for FLSmidth

Published on September 3rd, 2014

FLSmidth er en verdensførende leverandør af servicer og udstyr til cement- og mineralindustrierne, og de dækker alt lige fra enkelte maskiner til komplette bearbejdningsfaciliteter. Med aktiviteter i mange lande og yderst tekniske produkter har FLSmidth brug for en pålidelig lokaliseringspartner, der kan håndtere komplekse oversættelser.

Vi oversætter millioner af ord til 26 sprog hvert år for FLSmidth. Da kunden anvender Plunet – et webbaseret redskab til oversættelsesarbejdsgange og forretningsstyring – kan vores interne tekniske team oprette en specialiseret løsning, der kan arbejde problemfrit sammen med FLSmidths specifikke arbejdsgangopsætning. Denne automatiserede løsning sparer enorme mængder tid til administrative processer, hvilket fører til hurtigere leveringer samt betydelige omkostningsbesparelser for kunden grundet vores fleksible processer, konkurrencedygtige priser og vores avancerede muligheder for at integrere CAT-redskaber i procesautomatisering.

For flere oplysninger kan du læse vores nye FLSmidth-case study nu. Hvis du gerne vil høre mere om de løsninger, vi udvikler, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt os i dag.

 

Posted on: September 3rd, 2014