Vores sociale ansvar

Hos translate plus er vi stærkt engageret i at skabe en bedre fremtid for vores kunder, kolleger, partnere, det bredere samfund og miljøet. Vi støtter og engagerer os i forskellige sociale, samfundsmæssige og miljømæssige aktiviteter, som vi også opfordrer vores medarbejdere til.

Mangfoldighed, ligestilling og inklusion

Vores medarbejdere er kernen i alt, hvad vi gør. Hver persons unikhed er en enestående bidragyder til vores kollektive holdindsats, som gør os stærkere som virksomhed og driver vores interne og forretningsmæssige vækst.

Gennem vores sociale ansvar og vores sprogserviceløsninger er det vores løbende mission at nedbryde kulturelle og sproglige barrierer samt fordomme inden for sprog, samfundet og på arbejdspladsen. Derfor er det meget vigtigt for os at skabe et sikkert arbejdsmiljø, hvor alle til enhver tid føler sig velkomne og bliver støttet og behandlet lige – uanset alder, køn, religion, uddannelse, seksuel orientering, race, civilstatus eller politisk overbevisning.

Da vi er en del af Publicis Groupe, deler vi også de samme værdier i at fremme LGBTQIA+-kulturen og kvinder på arbejdspladsen, og vi har tilmed vundet priser for dette. Koncernen tilbyder i øjeblikket forskellige diversitets- og iklusionsprogrammer samt -initiativer, såsom Égalité og VivaWomen!. Vi tilbyder desuden løbende uddannelses- og udviklingsprogrammer til alle vores medarbejdere ud over dem, der arrangeres og tilbydes af netværket.

Trivsel på arbejdspladsen

At være opmærksom på arbejdspladsen er at tænke og tage vare på sig selv og finde måder at gøre det samme for vores kollegaer, som vi arbejder sammen med hver dag. Vi opfordrer til opmærksom og bevidsthed om mental sundhed ved at tilskynde til en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv for alle vores medarbejdere gennem forskellige initiativer, skræddersyede personaleordninger og arrangementer.

Hos translate plus implementerede vi fremtidens beskæftigelsestendenser, selv før verden åbnede sig igen i de tidlige dage efter Coronaviruspandemien. Disse tidlige dage gav os en indsigt i, hvordan vores medarbejdere ønskede at arbejde, og hvordan de har det på arbejdspladsen. Vi tilbyder nu et fleksibelt hybridarbejdsmiljø, der kombinerer både arbejde hjemmefra og fra kontoret.

Vores kontorer i London og Sofia er udstyret med afslapnings- og rekreationsrum, og vores medarbejdere har også adgang til fitnessmedlemskaber, yoga- og akupunkturkurser samt eksklusive tilbud på wellness og Marcel-programmer samt lignende kontorarrangementer, der alt sammen har til formål at støtte dyrkelsen og vedligeholdelsen af en sund sjæl og et sundt legeme.

Vores medarbejdere har desuden muligheden for at benytte hele “verden som arbejdsplads”, hvor de får mulighed for at arbejde fra et andet land i op til seks uger om året gennem Publicis Groupes globale og unikke #WorkYourWorld-ordning.

At holde sig grøn

Vi er uafhængigt certificeret i henhold til ISO 14001-standarden i forbindelse med processer og praksisser, der fokuserer på at reducere vores påvirkning på miljøet som virksomhed. Certificeringen dækker forskellige praksisområder, herunder energiforbrug, affaldshåndtering, genbrug og bæredygtighed.

Dette miljøvenlige program, som vi har på plads, sikrer, at vi måler vores miljøpåvirkning og -præstation for løbende at fremme vores miljøpraksis gennem:

  • regelmæssige vurderinger af vores forretningsaktiviteters miljøaftryk,
  • uddannelsesprogrammer og videndeling om klimaforandringer i hele virksomheden,
  • reduktion af virksomhedsspild,
  • minimering af energi- og vandspild,
  • praksisser, der fremmer brugen af genanvendelige materialer,
  • reduktion af vandforbrug og produktion af jord-, vand- og luftforurenende stoffer
  • kontrol og minimering af støjemissioner,
  • at kæmpe for bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Engagement i lokalsamfund og velgørenhed

Vi støtter formål, der betyder noget for det sproglige og bredere samfund, som er kernen i vores sociale engagement og ansvar. Vi er en stolt sponsor af Translators without Borders,, der er en del af CLEAR Global, hvis vigtige arbejde har en global påvirkning. Vi støtter også velgørenhedsorganisationer for børn, herunder Action Medical Research og I CAN ved at deltage i cykelmaraton og andre indsatser.

Vores henvisningsprogram giver os mulighed for at donere til flere formål. Når en af vores nye kunder bliver henvist til os af en eksisterende (eller ny) kunde, giver det os mulighed for at donere til formål, vi tror på. Læs mere om vores henvisningsprogram, og hvordan du bliver involveret her.