Transskription

Vores transskriptionstjeneste indebærer levering af skriftlige udskrifter af lydoptagelser (digitale eller analoge), der er korrekturlæst og nøjagtigt tidskodet inden for korte leveringstider.

Vi dækker enkeltsprogede og flersprogede transskriptioner, afhængigt af projektets krav og tilbyder en valgfri dobbelt plus-pakke, der omfatter en skriftlig udskrift af kildesproget, sammen med en oversat version, i et dobbeltkolonneformat, der indeholder lyd-og timingindikatorer, som letter referencer.

Hvis du har behov for transskriptioner på flere sprog, anvender vi den samme omhyggelige tilgang, som vi følger for vores standardoversættelsesprojekter, såsom at oprette en ordliste med godkendte ord og begreber, følge brandretningslinjer og udvikle en stilvejledning for at sikre ensartethed på tværs af alle sprogversioner.

Vi dækker over 200 sprog og tilbyder automatisering gennem AI-oversættelsesløsninger, og vi kan transskribere lyd fra enhver kilde og til ethvert format, der er nødvendigt, herunder også blindskrift til synshandicappede.