Korrekturläsning

Våra korrekturläsningstjänster hjälper till att förhindra inkonsekvent varumärkespresentation och kulturellt okänsliga budskap i all kommunikation.

Våra korrekturläsare säkerställer att ditt flerspråkiga innehåll är konsekvent, felfritt, stilistiskt korrekt och kulturellt lämpligt. Vi har ett internt team med redigerare och tillgång till en stor pool av professionella QA-redigerare som arbetar på sina modersmål och är utbildade för att korrekturläsa alla texter på alla språk.

Oavsett om du vill att en fristående text ska kontrolleras, att en översatt artikel ska korrekturläsas mot originalspråket eller att ett typsatt dokument ska läsas igenom när det gäller både mening, konsekvens och layout, kan vår korrekturläsningstjänst ge en korrekt text av hög kvalitet.

Vi kan också skapa stilguider och ordlistor, så att våra kunder kan fastställa stilistiska regler och definiera en godkänd terminologi som sparas för eventuella framtida språkprojekt.

Våra korrekturläsningstjänster uppfyller alla behov. Till exempel när en text behöver korrekturläsas för allmänna problem med stavning, grammatik och korrekthet eller när det är krav på att arbeta efter en specifik brief där våra redigerare bara behöver titta efter kända problem.